Ajankohtaista

Tervetuloa PunaMusta-yritysperheeseen Gredi!

Emoyhtiömme PunaMusta Media Oyj jatkaa strategiansa mukaista kasvua ja osti digitaaliseen aineiston- ja brändinhallintaan erikoistuneen Gredi Oy:n koko osakekannan 30.9.2021.

Yrityskauppa toteuttaa PunaMusta Media -konsernin strategiaa, jonka visiona on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin, ja yhdistää kaupankäynti kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi sekä yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi.

PunaMusta Media -konserni tavoittelee voimakasta kasvua ja palveluvalikoiman laajennusta digitaalisissa palveluissa. Yrityskauppa vahvistaa merkittävästi konsernin digitaalisten liiketoimintojen kasvua ja tuo lisää alansa huippuammattilaisia konsernin palvelukseen.

– Gredin saaminen osaksi konserniamme on jälleen iso askel uuden kivijalan rakentamisessa sellaisten osaamisten ympärille, joilla menestymme yhä digitalisoituvammassa maailmassa, kertoo PunaMusta Media -konsernin toimitusjohtaja Raimo Puustinen.

Gredi tarjoaa asiakkailleen arkea helpottavia ratkaisuja digitaalisen aineiston hallintaan, säilytykseen ja julkaisuun suuryritysten ja pienempien toimijoiden käyttöön. Yhtiön asiakkaita ovat mm. Sanoma Oyj, Ponsse Oyj ja Oy Sinebrychoff Ab.

– Gredi, yhdessä PunaMusta Digitalin merkittävien brändinhallinnan asiakkuuksien kanssa, tekee meistä nyt Suomen johtavan digitaalisen aineiston- ja brändinhallinnan palveluntarjoajan, kertoo PunaMusta Median näkyvyys- ja painoliiketoiminnan johtaja Jari Avellan.

– Tavoitteemme on olla kokonaisvaltainen markkinointiratkaisujen kumppani asiakkaillemme, ja digitaalinen palvelutarjontamme kattaa aineisto- ja brändihallinnan palvelun lisäksi esimerkiksi verkkopalvelujen ja -kauppojen rakentamisen ja kehittämisen sekä erilaiset analytiikkapalvelut, jotka tuovat läpinäkyvyyden markkinoinnin toimivuuteen. Ja luonnollisesti meiltä saa näkyvyys- ja painopalvelut entiseen tapaan.

Investoinnin avulla PunaMusta Media -konserni vahvistaa asemaansa asiakkaiden brändiarvon kasvattajana ja mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman palveluvalikoiman markkinointiprosessin kaikkiin vaiheisiin.

PunaMusta -yritysperheen asiakkaat pääsevät hyödyntämään nyt myös Gredin tarjonnan ja ammattilaisten tarjoamat mahdollisuudet.

Yhdistynein voimin pääsemme palvelemaan teitä entistä kattavammalla ratkaisukokoisuudella yhdistämällä yhtiöiden osaamiset yhdeksi kokonaisuudeksi. Kysy siis omalta yhteyshenkilöltäsi lisää myös aineiston- ja brändinhallinnan ratkaisuistamme.

Lisätietoa Gredistä löydät täältä ja pörssitiedotteen aiheesta pörssitiedotteen aiheesta täältä.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia