Ajankohtaista

Tue kotimaisuutta – Osta työtä Suomeen

Tiedätkö, että joulukuun ensimmäisenä perjantaina (1.12.2023) vietetään ”Osta työtä Suomeen -päivää”? Tämä loistava päivä on Suomalaisen Työn Liiton idea, ja sen sanoma on yksinkertainen: ostaessasi kotimaisia tuotteita tai palveluita, teet osasi työpaikkojen luomiseksi Suomeen. Se on erityisen mainio tilaisuus miettiä omia valintojaan vilkkaimman ostoskauden aikana, oli ostaja sitten yritys tai kuluttaja.

Tempauksen tavoitteena on herätellä meitä kaikkia pohtimaan omia valintojamme ja huomioimaan niiden vaikutukset. Tuoreen Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan peräti 72 prosenttia suomalaisista suosii kotimaisia tuotteita ja valmistajia. Meillä, PunaMusta Oy:llä, on ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu, mikä takaa, että tuotteemme ja palvelumme ovat kotimaista laatutyötä. Kun ostat suomalaista, olet mukana luomassa hyvinvointia Suomeen. Tartu tilaisuuteen ja tee hankintoja kotimaisten työpaikkojen puolesta!

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia