Ajankohtaista

Tuotetietorokkia PunaMusta-perheeseen RockOn-yrityskaupasta

PunaMusta maailmamme rokkaa tästä päivästä alkaen jälleen entistä vahvempana, kun konsernimme vahvisti digitaalista osaamistaan ostamalla tuotetiedon hallinnan ratkaisuihin erikoistuneen RockOn Oy:n koko osakekannan.

RockOn tarjoaa asiakkailleen myyntiä ja markkinointia tukevan tuotetiedon keskitetyn hallintajärjestelmän, PIM-järjestelmän, jolla kaikki tuotetiedot kerätään yhteen paikkaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi mobiilisovellusten ja verkkokauppojen kehittämiseen sekä erilaisiin integraatioihin. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Berner, Harvia, Kamux ja Valio.

Keskitetty tuotetiedon hallinta parantaa tuotetietojen laatua ja säästää rahaa, aikaa ja vaivaa. Tuotetietoa voidaan PIM-järjestelmän avulla myös rikastaa ja jakaa automaattisesti eri kanaviin, kuten verkkosivuille, verkkokauppoihin ja asiakkaiden sisäisiin järjestelmiin.

– Vajaa vuosi sitten ostettu Gredi, yhdessä PunaMusta Digitalin kanssa, teki meistä Suomen johtavan digitaalisen aineiston- ja brändinhallinnan palveluntarjoajan. Nyt RockOn täydentää kokoonpanon tuoden tuotetiedon mukaan kokonaisuuteen. Asiakkaitamme ajatellen palvelukokonaisuus on kattavuudessaan ainutlaatuinen, kertoo PunaMusta Median näkyvyys- ja painoliiketoiminnan johtaja Jari Avellan.

– Digitaalinen palvelutarjontamme kattaa nyt tuotetiedon sekä aineiston- ja brändinhallinnan palvelujen lisäksi esimerkiksi mobiili-, verkkopalvelu- ja verkkokaupparatkaisut sekä erilaiset analytiikka- ja integraatiopalvelut, jotka tuovat läpinäkyvyyden markkinoinnin toimivuuteen. Ja luonnollisesti meiltä saa näkyvyys- ja painopalvelut entiseen tapaan.

RockOn Oy:n perustaja Teemu Tapper on innossaan tulevaisuudesta osana PunaMusta Media -konsernia.

– Yrityskauppa antaa meille vahvemmat hartiat ja tukevamman selkänojan kehittää erityisesti tuotetiedon hallinnan palvelujamme entistäkin paremmiksi. RockOn saa kasvaa ja kehittyä osana vakavaraista konsernia ja palvelumme saa aivan uudenlaisen ulottuvuuden, kun se voidaan sujuvasti yhdistää osaksi brändinhallinnan kokonaisuutta. Asiakkaamme hyötyvät tästä merkittävästi.

PunaMusta-yritysperheen muodostavat nyt Suomen vastuullisimmista painotuotteistaan tunnettu PunaMusta, tapahtumien ja yritysnäkyvyyden ratkaisujen ammattilaiset PunaMusta PixMill ja Coloro, valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen osaaja Profilight, verkkopalvelujen ja verkkokauppojen huippuosaaja PunaMusta Digital, brändinhallinnan ja digitaalisen aineistonhallinnan ammattilainen Gredi sekä tuore tulokas RockOn.

Yritysperheemme onkin jo komea kokoonpano kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja, jotka kaikki ovat saatavilla tutun yhteyshenkilönne kautta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä myös uusien tarpeiden tiimoilta!

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia