Ajankohtaista

Ville Arponen vahvistaa PunaMusta Median kasvutiimiä

PunaMusta Media -konsernin kasvutiimiin on valittu uudeksi asiakkuusjohtajaksi Ville Arponen (50). Arponen tulee tukemaan digitaalisen-, paino- ja näkyvyysliiketoiminnan kokonaisvaltaista, strategian mukaista kehitystä sekä kiihdyttämään konsernin kannattavaa kasvua.

Arponen on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta ohjelmistokonsulttiyhtiö Wunderdogilla asiakkuusjohtajana ja partnerina. Hän johti yhtiön merkittäviä strategisia avainasiakkuuksia ja vastasi niiden kasvusta, kehityksestä ja asiakastyytyväisyydestä.

Uudessa tehtävässään Ville Arponen tulee toimimaan asiakkuusvastaavana, vastaten nykyisten ja uusien avainasiakkuuksien kehityksestä ja hyvinvoinnista yhdessä konsernin asiakkuustiimien kanssa. Lisäksi hän osallistuu asiakkaiden liiketoimintaa edistävien uusien yhteistyömallien sekä palvelukokonaisuuksien kehittämiseen.

– Hienoa saada Villen Arposen kaltainen moniosaaja ja innostava persoona joukkoomme. Hänellä on vahva kokemus muun muassa erilaisista IT-ratkaisuista, ohjelmistokehityksestä sekä digitaalisesta palvelu- ja liiketoimintamuotoilusta. Ville tuo asiakkaidemme käyttöön kovan lisäosaamisen erityisesti digitaalisten kokonaisratkaisujen suunnittelusta ja myynnistä sekä pitkäjänteisestä, proaktiivisesta ja strategisesta asiakkuusjohtamisesta. Hänen osaamisensa yhdistettynä palveluihimme tekee meistä entistäkin kiinnostavamman kumppanin, kertoo PunaMusta Median kasvujohtaja Joni Räikkönen.

– Olen iloinen uudesta roolistani asiakkuusjohtajana. Olen viime vuosien aikana opiskellut työn ohella tulevaisuudentutkimusta sekä palvelumuotoilua ja toivon näiden auttavan asiakkaiden ohella myös konsernin liiketoiminnan strategista kehitystä. Kiitos luottamuksesta, odotan innolla yhteistyötä asiakkuustiimien kanssa ja uusia mahdollisuuksia kasvutiimissä, iloitsee Ville Arponen.

Ville Arponen uskoo luottamukseen perustuviin, asiakkaan tarpeista lähteviin pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

– Yrityksille asetetut odotukset kasvavat nopeasti, ja niiltä edellytetään nopeaa reagointia, hyvää resilienssiä ja joustavuutta. Pystymme vastaamaan näihin räätälöidyin kokonaisuuksin. Autamme asiakkaitamme kasvamaan tulevaisuudessa ja kehitymme yhdessä asiakkaamme kanssa, Ville Arponen kiteyttää.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia