Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Osallistu arvontaan ke-to 13.-14.9.2023 täyttämällä lomake. Tarkemmat kilpailun säännöt löydät alta.

1. Järjestäjä

PunaMusta Oy, Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu, Suomi (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, jotka osallistuvat Kuntamarkkinat-tapahtumaan. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole PunaMusta Media -konsernin henkilökunnalla sekä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 13.-14.9.2023.

4. Palkinnon arvonta

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 20.9.2023.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voittajaa pyydetään ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään palkinnon lunastamiseksi. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän sisällä arvonnasta, on järjestäjällä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).

5. Palkinnot

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi korillisen (6 kappaletta) samppanjapulloja. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan Alkon toimipisteeseen.

6. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Voittajan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

7. Ei ostopakkoa

Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.

8. Palkintoa koskevat ehdot

Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5.

10. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

11. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana. Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien PunaMusta Oy:n riippumattomien palvelujen käyttöehtoja.