Asiantuntija-artikkelit

Tehokkuutta markkinointimateriaalien hallintaan

Markkinointimateriaalien varasto on usein todellinen aarrekammio, johon vuosien saatossa säilötään paljon erilaista tavaraa aina kampanjamateriaaleista esitteisiin ja kaulanauhoihin. Kun materiaalia tuotetaan ja tarvitaan paljon, on järkevää pitää kirjaa siitä, mitä tuotteita varastossa on, paljonko niitä on ja kuinka paljon niitä käytetään. Varaston järjestelmällinen seuranta ja ylläpito vaativat kuitenkin resursseja, joten vastuu materiaalien varastoinnista ja varaston hallinnasta on usein järkevää siirtää pois omilta harteiltaan. Lue, mitä etuja varaston hallinnan ulkoistaminen tuo!

Ammattitaitoinen ja ympäristöystävällinen palvelu

Markkinointimateriaalien hankintaan saa kulumaan pennin, jos toisenkin, joten niiden asianmukainen säilytys on hyvä varmistaa, jotta tuotteet pysyvät kunnossa varastoinnin ajan. Me PunaMustalla olemme erikoistuneet markkinointimateriaalien varastoimiseen ja tarjoamme laadukkaat varastointiolosuhteet, jossa tuotteet säilyvät vahingoittumattomina varastoinnin aikana. Pakkaamme tuotteet asianmukaisesti niin, että ne pysyvät kunnossa myös kuljetuksen aikana.

Lisäksi vastuullisuusstrategiamme mukaisesti pyrimme myös minimoimaan tuotteiden toimittamisesta aiheutuneen hiilijalanjäljen. Haemme aktiivisesti uusia, vähemmän ympäristöä kuluttavia pakkausmateriaaleja sekä kuljetustapoja tehdäksemme toimituksista mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Kustannussäästöt

Markkinointimateriaalien varastoinnin ulkoistaminen tuo yritykselle kustannussäästöjä useilla eri tavoin. Omien varastotilojen tarve vähenee, jolloin tilat saadaan tehokkaammin käyttöön sekä mahdollisten tilavuokrien määrä pienenee. Myös oman henkilökunnan aikaa voidaan vapauttaa tuottavampaan toimintaan, kun varastonhallinta luotetaan kumppanin hoidettavaksi.

Lisäksi varaston optimointi tehostuu, kun varaston ylläpidosta tulee järjestelmällistä. Markkinointi- ja logistiikkapalvelumme kautta saat dataan pohjautuvaa tietoa tilausmääristä ja varaston tilanteesta, mikä auttaa vähentämään hävikkiä.

Painotuotteita painamme joko vasta tilauksen saapuessa tai, kun ennalta sovittu hälytysraja tulee vastaan. Näin varaston koko pysyy hallinnassa, eikä esimerkiksi esitteen harvinaisempia kieliversioita tarvitse jatkuvasti varastoida, mikäli niille on tarvetta vain harvoin.

Seurattavuus

Myös tuotteiden seurattavuus paranee, kun markkinointilogistiikka ulkoistetaan kumppanille. PunaMustalla tiedot kaikista tuotteistasi ovat selainpohjaisessa tilausjärjestelmässä, josta niitä on helppo tilata verkkokauppamaisesti. Järjestelmän kautta saat täydellisen kokonaiskuvan varaston tilanteesta ja näet helposti, mitä tuotteita on käytettävissä ja paljonko niitä on tilattu. Lisäksi tiedät, ketkä tuotteita ovat tilanneet ja seuraat tilauksia esimerkiksi yksikkö-, maa- tai käyttäjäkohtaisesti.

Järjestelmän kautta tuotteita on näppärä tilata eri osoitteisiin niin tapahtumiin, eri toimipisteisiin tai vaikka suoraan asiakkaalle mistä ja milloin vain. Varauskalenterin avulla on helppoa pysyä perillä siitä, milloin esimerkiksi tapahtumamateriaalit ovat varattavissa ja milloin varattuja, jolloin vältytään päällekkäisiltä varauksilta.

Ajansäästö

Kun varastonhallinta on ulkoistettu, myös henkilöstön aikaa vapautuu tärkeämpiin tehtäviin. Ajansäästöä kertyy niin inventoinnista, menekkien seurannassa kuin tuotteiden lähettämisestäkin. Halutessasi hoidamme puolestasi myös tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, rahoituksen, ylläpidon, varastoinnin, toimituksen ja varaston hallinnan. Palvelu on mahdollista myös automatisoida, jolloin esimerkiksi asiakkaan tilatessa katalogin yrityksen nettisivuilta, tilaus lähtee automaattisesti varastostamme. Lue, kuinka Honkarakenne hyödyntää varastointipalvelua kohdennetun markkinoinnin käynnistämiseen!

Myös tapahtumajärjestelyt helpottuvat, kun tapahtumamateriaalit messuosastoista jakotavaroihin on varastoitu kumppanille. Tarvittavat tuotteet on nopea tilata paikan päälle muutamalla klikkauksella. Huolehdimme osaston pystytyksen sekä purkamisen tapahtuman jälkeen. Tarvittaessa myös huollamme varastoon palautuvat tapahtumamateriaalit, jotta ne ovat kunnossa taas seuraavaa tarvetta varten.

Joustavuus

Luottamalla markkinointimateriaalien varastoinnin kumppanin hoidettavaksi on myös mahdollista varautua kausivaihteluihin ja markkinoiden muutoksiin. Varastointikapasiteettia on mahdollista lisätä tai vähentää tarpeen mukaan ilman pitkäaikaisia sitoumuksia. Skaalautuva palvelu helpottaa myös yrityksen kasvua ja tukee laajentumista, sillä varastointikapasiteettia voidaan laajentaa helposti.

Räätälöimme ratkaisumme juuri sinulle sopivaksi, tarvitsit sitten pitkäaikaista varastointia materiaaleillesi tai tapahtuma- tai kampanjakohtaista palvelua. Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle sopivin kokonaisuus!

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää asiantuntija-artikkeleita