PunaMustan joulukalenteri

PunaMustan joulukalenteri

Tervetuloa seuraamaan, kuinka PunaMusta auttaa joulupukkia hänen kiireisellä matkallaan kohti jouluaattoa! Löydät jokaisesta luukusta uusia ideoita ja ratkaisuja, jotka rikastuttavat niin juhlakauttasi kuin tulevaa vuottasi.

Pukin matka kohti jouluaattoa on täynnä kommelluksia

Saadakseen lahjat ajallaan kaikille maailman lapsille on joulupukilla monta haastetta ratkaistavanaan. Seuraa meitä päivittäin LinkedInissäFacebookissa ja YouTubessa – ja näe kuinka autamme pukkia ratkaisemaan joulunajan pulmat, niin suuret kuin pienetkin.

Saatat löytää juuri sen, mitä etsit tai saada inspiraatiota tuleviin projekteihisi. Tarjoamme sinulle helpotusta ensi vuoden arkeen sekä ainutlaatuista elämyksellisyyttä juhlakausiin! Osana joulun seikkailua ovat kaikki PunaMusta-yritysperheen ammattilaiset, joihin kuuluvat PunaMustan lisäksi PunaMusta Coloro, PunaMusta Profilight, ExoveGredi ja RockOn. Yhdessä pystymme palvelemaan brändiäsi entistäkin monipuolisemmin.

Tutustu alta laajaan palveluvalikoimaamme ja jätä yhteydenottopyyntösi lomakkeella, niin toteutamme sinunkin toiveesi.

PunaMusta-yritysperhe apunasi

Paino- ja suoramarkkinointipalvelut

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi paino- ja suoramarkkinointipalvelut aikakaus- ja sanomalehdistä hyllypuhujiin.

Sisältö- ja suunnittelupalvelut

Palvelemme suunnittelutarpeissasi printtimateriaaleista digitoteutuksiin, huomioiden myös saavutettavuuden.

Brändinhallinta ja digitaaliset palvelut

Brändinhallintapalvelu, verkkopalvelut, -kaupat ja -analytiikka, digitaaliset näytöt ja arkistojen digitoinnit – kaikki meiltä.

Tapahtumien, tilojen ja ulkomainonnan näkyvyysratkaisut

Meiltä hoituvat promoständit, mainos julkisivuhuputukseen, lentokoneen teippaus tai LED-mainokset hallin jäähän.

Markkinointi- ja varastointilogistiikka

Varastoimme puolestasi esitteet, messuseinät ja jakotavarat. Tilaat niitä tarpeesi mukaan ja näet varaston tilanteen reaaliaikaisesti.

Mediamyynti

Ratikka ja Keskustorin diginäytöt ovat huomionarvoisia mainospaikkoja, joilla tavoitat Tampereen seudun asukkaat tehokkaasti.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.