Referenssit

Oulun Energia arvostaa hiilineutraalia painamista ja ratkaisukeskeistä palvelua

Oulun Energian uusi asiakaslehti painetaan PunaMustassa sataprosenttisen hiilineutraalisti. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi maaliskuussa, mutta yhteistyö on jatkunut jo pitkään: yhtiön asiakkuus PunaMustaan yrityskauppojen kautta liittyneiden Joutsenmedian ja Erwekon kanssa alkoi jo yli 20 vuotta sitten.

Oulun Energia -konsernin perusta on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Konserni luo uutta tukijalkaa kiertotaloudesta sekä kehittää älykkäitä ja energiatehokkaita energiaratkaisuja. Oulun Energia etenee kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035. Ympäristöystävällinen painotapa uudelle asiakaslehdelle oli helppo valinta. Oulun Energian viestintäpäällikkö Birgitta Mäki toteaa hiilineutraalisti painetun lehden sopivan hienosti heidän arvoihinsa, sillä heillä on oma hiilineutraaliustavoitteensa. Jo nyt heidän asiakkaidensa valittavana on hiilineutraali kaukolämpö.

– Siksi on tärkeää, että yhteistyökumppanilla oli tarjota tämä mahdollisuus. Se tukee tavoitteitamme ja arvojamme todella hyvin, Mäki sanoo

Painotuotteita asiakaslehdestä kampanjamateriaaleihin ja toimistotarvikkeisiin

Asiakaslehden painattamisen lisäksi Oulun Energia tilaa PunaMustalta laajan kattauksen painotuotteita, kuten toimiston paperitarvikkeita, postitettavia asiakastiedotteita, kampanjamateriaaleja sekä oppaita tuotantopuolelle ja asentajille. Kun koronatilanne helpottaa, he suunnittelevat teettävänsä PunaMustalla myös messuosastoja. Tarkoitus on toteuttaa osasto syksyn Rakentajamessuille. Painotuotteiden ja messutarvikkeiden tilaamisesta vastaa Oulun Energialla graafinen suunnittelija Sonja Saukkonen.

– Koen olevani siinä onnellisessa asemassa, että saan loistavaa palvelua. Yhteyshenkilöni vastaavat minulle nopeasti, ja jos he ovat varattuja he tarkistavat, onko kyseessä ensiapua vaativa toimenpide vai ehdimmekö palata hetken kuluttua asiaan. Vaikka esitän kuinka hankalia kysymyksiä, ratkaisu on löytynyt aina ja aikatauluhaasteetkin on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöstömme ja asiakkaamme ansaitsevat parasta, siitä olemme yhteyshenkilöidemme kanssa samaa mieltä, Saukkonen kertoo.

Oululaista paperia asiakkaan toiveesta

Oulun Energian yhteyshenkilönä PunaMustassa toimii Ilkka Wunsch. Birgitta Mäki kertoo, että heidän toiveitaan kuunnellaan ja heidän tarpeisiinsa etsitään sopivat ratkaisut. Aiemmin yhtiö julkaisi sähkömyynnin asiakaslehteä ja esitti toiveen, että se painetaan Oulussa tehdylle paperille, ja sehän järjestyi.

– Yhteistyö toimii tosi hyvin ja joustavasti. Ilkalla on pitkä kokemus meidän kanssamme. Hänen kanssaan on helppo keskustella ja hän huomaa nopeasti meidän tarpeemme ja vastaa heti, kun tarvitsemme lisätietoa. Arvostan sitä, että hän pyrkii löytämään aina meille parhaan ratkaisun, Mäki sanoo.

– Painojälki on laadukasta, ja olemme siihen todella tyytyväisiä, hän lisää.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä