Referenssit

Turun Seudun Ekonomien jäsenlehti painetaan nyt hiilineutraalisti

Turun Seudun Ekonomien jäsenlehti on nyt hiilineutraali painotuote. Tämän mahdollistaa PunaMusta, jossa kaikki alle 3 000 kappaleen painosmääräiset lehdet painetaan hiilineutraaleina ilman lisäveloitusta asiakkaan niin halutessa.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti on yhdistyksen luetuin viestintäkanava ja sen levikki on noin 2 400 kappaletta. Yhdistyksessä tunnetaan jäsenistön arvot, joista yksi keskeinen on vastuullisuus, mikä sisältää sekä taloudellisten että ympäristöllisten vaikutusten huomioimisen toiminnassa. Jäsenlehden päätoimittaja Jaana Määttälä kertoo, että kun lehden painotalo kilpailutettiin, hinnan ohella kriteeriksi nousi ympäristövastuullisuus.

Turun Seudun Ekonomit kuuluu Suomen Ekonomeihin, jonka tavoite on olla hiilineutraali organisaatio vuoteen 2025 mennessä. Paikallisyhdistyksenä Turun Seudun Ekonomit haluaa tukea liiton tavoitteita, mitä kohti jäsenlehden hiilineutraali painaminen on tärkeä askel.

JÄSENLEHDEN PAPERILAATU JA PAINOJÄLKI PYSYVÄT KORKEALUOKKAISINA

Jaana Määttälä kertoo, että kun lehden painaminen siirrettiin tänä vuonna PunaMustaan, lehdessä ei näkyvästi muuttunut mikään. Hiilineutraalisti painettuna lehti on juuri niin tasokas kuin se on ennenkin ollut paksua, mattapintaista kantta myöten. Hiilineutraalit tuotteet painetaankin samalle paperilaadulle ja aivan yhtä laadukkaasti kuin muutkin painotuotteet. Määttälä kertoo tämän olevan tärkeää, sillä ekonomit arvostavat korkeaa laatua.

Kaikki pysyi yllä halutulla tasolla. Jäsenet eivät voisi huomata lehden ulkoasusta, että se on nyt hiilineutraali, Määttälä kertoo.

Jäsenistökyselyiden mukaan jäsenlehti on erittäin luettu ja suositumpi kuin esimerkiksi yhdistyksen kotisivut, somekanavat tai uutiskirje.

Lehti halutaan printtiversiona kotiin. Se säästetään, sitä luetaan ja sen pariin palataan myöhemmin. Meille voi olla kilpailutekijäkin, että lehti tulee postiluukusta ja sitä luetaan tarkasti. Siksikin sen laatu on meille todella tärkeä.

TURUN SEUDUN EKONOMIEN ESITE PAINETAAN MYÖS PUNAMUSTASSA – TIETENKIN HIILINEUTRAALISTI

Turun Seudun Ekonomit on painattanut PunaMustalla myös paikallisyhdistyksen yleisesitteen, jota jaetaan tilaisuuksissa ja jota painetaan aina tarpeen mukaan. Se on suunnattu ekonomeille, jotka eivät vielä ole yhdistyksen jäseniä. Esite painetaan myös hiilineutraalisti PunaMustassa, jossa lähes kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit painetaan hiilineutraaleina asiakkaan niin halutessa.

”Palvelu on toiminut hyvin ja kysymyksiin vastataan nopeasti”

Määttälä kertoo lopuksi, että heidän PunaMustasta saamansa palvelu on ollut sujuvaa.

– Palvelu on toiminut hyvin ja kysymyksiin vastataan nopeasti, hän tiivistää

Lue lisää hiilineutraalista painotuotteesta tai ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää referenssejä