Uncategorized

Avoin hakemus

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia!

Exove on yksi johtavista pohjoismaisista yrityksistä, joka on erikoistunut digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja kehitykseen avoimen lähdekoodin avulla. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja tähän päivään mennessä meillä työskentelee yhteensä 90 alansa asiantuntijaa Helsingin, Oulun, Tampereen ja Tallinnan toimistoissa.

Etsimme jatkuvasti kunnianhimoisia ammattilaisia liittymään piinkovaan tiimiimme. Meillä uskotaan, että työnteko voi olla hauskaa! On tärkeää muistaa työn ja vapaa-ajan tasapaino, jotta työskentely täydellä teholla on mahdollista. Tiimityöskentely mielenkiintoisten ja haastavien asiakasprojektien parissa varmistaa, että asiantuntemus sekä ammattitaito pysyvät terässä.

Arvostamme ihmisiä, jotka haluavat kehittää taitojaan paremmaksi. Projektien parissa työskentelyn lisäksi sisäiset koulutukset ovat erinomainen mahdollisuus oppia uusia teknologioita. Työkavereiden vinkit ja neuvot sekä avoin työkulttuuri ovat avaintekijöitä jatkuvaan kehitykseen.

Tahdomme jatkuvasti vahvistaa tiimiämme mm. kehittäjillä, suunnittelijoilla, projektijohtajilla sekä myynnin ammattilaisilla. Mikäli yrityksemme kolahti juuri sinuun, niin lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si alla olevan avoimen hakulomakkeen kautta. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

The post Avoin hakemus appeared first on Exove.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia