Ajankohtaista

”Kaikille näkyvä” -kampanja edistämään saavutettavuutta – yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa

PunaMusta Media ja Suomen Paralympiakomitea ovat aloittaneet ”Kaikille näkyvä” -yhteiskampanjan, joka keskittyy saavutettavuuden edistämiseen.

Yhteiskampanjan taustalla on jaettu visio siitä, että kaikki suomalaiset voisivat nauttia digitaalisista ja fyysisistä palveluista ja sisällöistä esteettä, tukien yli miljoonan suomalaisen arkea ja itsenäisyyttä. Kampanja nostaa esiin saavutettavuuden tärkeyttä, sillä jokaisella on oikeus osallistua yhteiskuntaan ja elää elämyksellistä elämää.

EU:n esteettömyysdirektiivin soveltamisalan laajenemisen kynnyksellä digitaalisen saavutettavuuden varmistaminen on ajankohtainen asia monille suomalaisille yrityksille.

Kampanjaan kuuluvien tempausten kautta halutaan luoda keskustelua ja lisätä tietoisuutta saavutettavuuden tärkeydestä sekä kannustaa yrityksiä toteuttamaan saavutettavia ratkaisuja niin fyysisissä kuin digitaalisissa tuotteissa ja palveluissa.

Ensimmäisenä osana kampanjaa viemme markkinoinnin ammattilaisia Huuhkajien kotipeliin kokemaan sen aivan uudella tavalla – osa matsista seurataan silmät peitettyinä, kuvailutulkkauksen avulla. Elämyksen tavoitteena tarjota omakohtainen näkökulma siihen, miltä saavutettavuus tuntuu, mitä se todella tarkoittaa ja miksi se on tärkeää.

Lisätietoa kampanjasta:
Mirka Lammi
Markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja
mirka.lammi@punamustamedia.fi

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia