Ajankohtaista

Tunnelmia Yritysmaratonviestiltä

PunaMusta oli mukana kevään iloisimmassa yritysjuoksutapatumassa toukokuussa Yritysmaratonviestillä! PunaMusta oli tapahtuman virallinen kumppani ja PunaMustan yritysperheen kädenjälkeä oli nähtävissä esimerkiksi tapahtuman upeissa opasteissa, aitabanderolleissa ja lahjasekissä unohtamatta alueelta löytyneitä PunaMusta -säkkituoleja lepohetkiä varten. Paikalta löytynyt kuvausseinä on myös meidän valmistamamme. Yritysmaratonviestin osallistujan opas painettiin hiilineutraalisti, kuten lähes kaikki PunaMustan painamat mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit.

Yritysmaratonviesti on Suomen suurin yritysjuoksutapahtuma Töölönlahdella. Olympiakomitean järjestämän hyvän mielen tapahtuman tuotto ohjataan Lasten Liike -liikuntakerhotoimintaa, jolla mahdollistetaan lapsille veloituksetonta kerhotoimintaa liikunnan parissa. Tapahtumassa juostaan maratonmatka 42 km viestijuoksuperiaatteella Töölönlahden ympäri kannustusjoukkojen saattelemana. Osallistujien mieltä lämmitti varmasti tapahtuman avajaisissa Lasten Liikkeelle lahjoitettu komea 40 000 euron lahjashekki.

PunaMustan henkilöstöön pystyi törmäämään tapahtumapisteen lisäksi juoksureitiltä. Halusimme tarjota henkilöstölle mahdollisuuden osallistua virkistävään yhteishenkeä kohottavaan tapahtumaan ja saimmekin mukaan mukavan määrän innostuneita liikkujia hyvän asian puolesta. Tapahtumapäivän tunnelma oli ennen kaikkea positiivinen ja täynnä iloisia kohtaamisia kollegoiden kanssa. Päivän viileähkö sää ei suinkaan lannistanut tunnelmaa, vaan PunaMustan teltalla nauru raikui ja positiivisen palautteen perusteella henkilöstömme ilo tarttui myös ohikulkijoihin.

Upea kotimaisuus-teemainen telttapisteemme keräsi ihastelua ohikulkijoilta. Tapahtumateltan todellisena vetonaulana toimi onnenpyörä, jonka ansiosta teltalle oli lähes koko tapahtuman ajan pieni jono. Etenkin rosvosektori herätti hilpeyttä, sillä sen avulla pääsi rosvomaan PunaMustan eli valitsemaan itse haluamansa palkinnon kolmesta vaihtoehdosta. Henkilökunnallamme oli pilkettä silmäkulmassa ja taisipa muutamakin osallistuja aluksi ottaa todeksi, että rosvosektorille pyöritettyään joutuu juoksemaan ylimääräisen kierroksen maratonissa.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia