Suoramarkkinointi ja kohderyhmäpalvelut 

Suoramarkkinointi mahdollistaa monenlaisen lähestymistavan suoraan potentiaalisen asiakkaan tai nykyasiakkaan kotiin henkilökohtaisesti luettavaksi. Meiltä saat kaikki suoramarkkinoinnin ratkaisut oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan tarpeesi mukaan.

Tavoita kohderyhmäsi suoramarkkinoinnin avulla

Suoramarkkinoinnin materiaalit ovat hyvä keino herättää mielenkiinto, kertoa brändistäsi sekä houkutella asiakas ostoksille. Kotiin jaettava suoramainos mahdollistaa muun muassa alueelliset tarjouskampanjat, jolloin voit kertoa esimerkiksi juuri avatusta katsastusasemasta tietyn alueen asukkaille. Tai voit lähestyä kohderyhmääsi heille personoidulla flyerilla, jolla aktivoit asiakkaat tilaamaan tuotteitasi verkkokaupastasi. Lehtiliitteen tai lehteen liitetyn näytteen avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaasi heidän lempilehtensä kautta.

Meiltä saat painettuna kaikki suoramarkkinoinnin materiaalit, kuten:
  • suorakirjeet, -esitteet ja -kortit
  • flyerit
  • lehtiliitteet, liitteistykset
  • personoidut lomakkeet
  • sanomalehdet, tarjouslehdet ja -kuvastot
  • kohdennetut eli osoitteelliset viestit
  • osoitteettomat suoramainokset

Suoramarkkinoinnin monet mahdollisuudet

Erilaisten tekniikoiden ja personointien käyttäminen suoramarkkinointimateriaaleissa saa kohderyhmäsi huomion heräämään. Puhuttele vastaanottajaa suoraan personoimalla hänen nimensä tarjouskirjeen alkutervehdykseen tai leikittele lähetyksessä erilaisilla väreillä, joilla erotut kilpailijoista. Persoonallisuutta saat myös esimerkiksi raaputusvärillä, joka tuo lähetykseen arvan tuntua, tai käyttämällä erilaisia tarroja, joiden avulla asiakas voi valita tilattavan tuotteen.

Paperivalinnoilla voit antaa oikeaa laatukuvaa tuotteista tai lisätä kiiltoa erilaisilla lakkauksilla tyyliin sopivalla tavalla. Myös erilaisten muotojen käyttäminen painotuotteessa antaa sille lisää huomioarvoa.

Oikea markkinointikumppanisi tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa

Meillä on erikoisosaamista jokaisessa tuotannon vaiheessa ja saumattomat yhteydet esimerkiksi myynnin, painon, jälkikäsittelyn ja postituksen kanssa. Tämä antaa sinulle varmuuden koko tuotantoketjun sujuvuudesta ja onnistumisesta.

Painotyön yhteydessä kauttamme onnistuu tarvittaessa myös kohderyhmäpoiminta, personointi sekä postitus. Hoidamme projektin alusta loppuun asti ja huolehdimme myös lähetysten kuorituksista ja muovituksista. Varmistamme aina, että lähetykset noudattavat Postin ohjeistuksia. Meistä saat yrityksellesi pitkäaikaisen markkinointikumppanin, sillä laatu ja luotettavuus vakuuttavat sinut ensituntumalta.

Jaa

Asiantuntijamme kertoo sinulle lisää

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.