Ajankohtaista

Suomen Olympiakomitea valitsi kumppanikseen PunaMustan

Kun kahden toimijan ympäristöarvot kohtaavat mitä parhaimmalla tavalla, syntyy upea kumppanuus, jonka voimme nyt ylpeänä esitellä. Suomen Olympiakomitea on valinnut painotuotteiden ja tapahtumamateriaalien hankintojen yhteistyökumppanikseen PunaMustan. On ollut kunnia päästä tukemaan Olympiakomitean vastuullisuusohjelman ympäristötavoitetta jo vuoden ajan, ja yhteistyömme tulee yhä jatkumaan.

TUEMME OSALTAMME OLYMPIAKOMITEAN VASTUULLISUUSOHJELMAA

Meille PunaMustassa ympäristövastuu on merkittävä toimintaamme ohjaava arvo. Iloksemme saimme huomata, että Suomen Olympiakomitea jakaa kanssamme saman arvomaailman.

Kun Olympiakomitea valitsi yritysnäkyvyyden kumppania, tärkeäksi tekijäksi nousi juuri PunaMustan vastuullisuus. Olympiakomitea käynnisti vuonna 2020 vastuullisuusohjelman, jonka osa-alueita ovat hyvä hallinto, turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, antidoping sekä ympäristö ja ilmasto. Hiilineutraalit painotuotteemme tukevat Olympiakomitean oman vastuullisuusohjelman ympäristötavoitteita.

– Urheiluseurat, urheiluakatemiat ja lajiliitot tekevät paljon erilaisia hankintoja. Hinta on usein hankintojen tärkein kriteeri, mutta vastuullisuus nousee päivä päivältä yhä tärkeämmäksi. Siksi on tärkeää, että myös oppimateriaalit ja muut painotuotteet tuotetaan kestävästi, kertoo Olympiakomitean vastuullisuuspäällikkö Elina Laine.

– Olemme sitoutuneet siihen, että asiakkaidemme ei tarvitse miettiä jokaisen tuotteen tai palvelun kohdalla, onko arvoketjussamme toimittu vastuullisesti tai huomioitu ympäristöasiat. Me huolehdimme, että nämä asiat ovat aina kunnossa. Esimerkiksi käyntikortteja, esitteitä, julisteita tai vastuullisuusraportteja ei meiltä saa kuin 100-prosenttisesti hiilineutraaleina. Tämän vastuullisuusvalinnan olemme tehneet asiakkaidemme puolesta, toteaa PunaMusta Media -konsernin markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Mirka Lammi.

HAASTE ON HEITETTY! YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS INNOSTI MUKAAN

Koska jaamme Olympiakomitean kanssa samat ympäristövastuulliset arvot, juuri siksi halusimme haastaa heidät mukaan kampanjoimaan yhteisen ympäristön hyväksi. Ja he sanoivat kyllä!

Syksyllä 2021 käynnistynyt PunaMusta-konsernin ympäristövastuu-kampanja siis laajenee, kun Olympiakomitea otti vastaan #ympäristölupaukseni-haasteen. Olympiakomiteassa työskentelee 60 henkilöä ja heidät on haastettu arkisiin ympäristötekoihin työssä ja vapaa-ajalla. Kampanja tuo ympäristötekoja näkyväksi nyt entistä laajemmin.

Kampanja on innostava muistutus jokaisen mahdollisuudesta vaikuttaa arjessa.
– Ympäristötekona voi kulkea harrastuksiin pyörällä tai kimppakyydeillä, muuttaa ruokavaliota kasvisvoittoisemmaksi tai hankkia varusteita kierrätettyinä. Omassa työarjessani mahdollistan aina etäosallistumisen kokouksiin, mikä on vähentänyt matkustamisen tarvetta ja lisännyt osallistujamääriä, Laine sanoo.
– Pienilläkin teoilla on yhdessä suuri vaikutus, ja nyt Olympiakomitean ottaessa haasteemme vastaan vaikutuksesta saadaan entistä suurempi, iloitsee Lammi.

Tutustu tarkemmin ympäristökampanjaan ja bongaa lupauksia some-kanavista tunnisteella #ympäristölupaukseni. Tutustu hiilineutraaleihin painotuotteisiimme ja lue lisää vastuullisuudestamme.

Lisätietoja yhteistyöstä:
Suomen Olympiakomitea: vt. myyntijohtaja Ville Köngäs, puh. 040 962 5463.
PunaMusta Media Oyj: markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Mirka Lammi, puh. 044 565 8976.

Jaa

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia