Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Tutustu yritysperheemme julkaisemiin maksuttomiin oppaisiin. Tarjoamme kattavaa tietoa ja käytännön neuvoja muun muassa vastuullisuudesta, digitaalisista palveluista sekä tuotetiedonhallinnasta. 

OPI JA INSPIROIDU ASIANTUNTIJOILTAMME!

Tälle sivulle on koottu valikoidut pikaoppaat, jotka edustavat yritysperheemme asiantuntemusta eri aihealueilla. Etsitpä tietoa tai inspiraatiota, nämä oppaat ovat täällä rikastuttamassa ajatuksiasi ja tarjoamassa uusia näkökulmia – kaikki vapaasti saatavillasi.

Vastuullisuusraportti

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme sekä keskeinen osa strategiaamme ja jokapäiväistä toimintaamme. Vuoteen mahtuu monia edistyksen askeleita vastuullisuutemme kehittämisessä, joista kerromme lisää konsernimme vastuullisuusraportissa.

Lataa raportti oheisen painikkeen kautta.

Vihreä koodi -opas

Onko tavoitteenasi tehdä ohjelmistokehityksestäsi ympäristöystävällisempää? Exoven Vihreä koodi -kirja tarjoaa inspiroivia näkemyksiä ja konkreettisia toimenpiteitä kaikille IT-alan ammattilaisille, jotka pyrkivät pienentämään digitaalista jalanjälkeään ja edistämään kestävää kehitystä. Tämä kirja vastaa Suomessa kasvavaan kiinnostukseen vihreää koodaamista kohtaan, tarjoten työkaluja ja tietoja ekotehokkaampaan ohjelmistokehitykseen.

Lataa kirja Exoven sivuilta oheisen painikkeen avulla. 

Opas saavudettavuudesta

Exoven Saavutettavuusopas on loistava apuväline, kun haluat tehdä digipalveluistasi saavutettavia kaikille käyttäjille. Opas sisältää selkeitä ohjeita ja käytännönläheisiä neuvoja, jotka opastavat sinua parantamaan palveluidesi saavutettavuutta – alusta loppuun. Se valottaa saavutettavuuden tärkeyttä erilaisille käyttäjäryhmille ja esittelee tehokkaita menetelmiä palveluidesi saavutettavuuden arviointiin ja ylläpitoon. 

Lataa opas Exoven sivuilta oheisen painikkeen avulla.

Opas digitaalisista palvelukanavista

Haluatko parantaa asiakaskokemustasi ja vahvistaa brändiäsi digitaalisessa maailmassa? Exoven digitaalisten palvelukanavien opas auttaa sinua saavuttamaan juuri tämän. Opas tarjoaa  työkaluja ja tietoa, joiden avulla pystyt saamaan enemmän irti digitaalisista kanavistasi. Opi, mitä digitaaliset palvelukanavat ovat, kuinka luoda merkityksellinen digitaalinen asiakaskokemus ja mitä ottaa huomioon palveluita uudistaessasi.

Lataa opas Exoven sivuilta oheisen painikkeen avulla.

PIM-opas

Hallitaanko yrityksesi tuotetietoja edelleen Excel-taulukoiden avulla? RockOnin PIM-opas tarjoaa tuotemarkkinointia tekeville yrityksille johdatuksen tehokkaan tuotetiedonhallinnan maailmaan. Opas kertoo eri kokoluokan PIM-projektien kustannuksista, auttaa tunnistamaan tilanteita, joissa PIM-järjestelmästä on eniten hyötyä, ja antaa käytännön vinkkejä projektiin valmistautumiseen. Lisäksi opas tarjoaa arvokasta tietoa projektien sisällöistä, vaiheista ja kestosta.

Lataa opas RockOnin sivuilta oheisen painikkeen avulla.

The ultimate checklist Pim-projektin suunnitteluun

Harkitsetko PIM-järjestelmän hankintaa? Lataa RockOnin koostama tarkistuslista, joka tarjoaa tuotetiedonhallinnan asiantuntijoiden parhaat vinkit siitä, mitä kaikkea PIM-projektin eri vaiheissa tulee huomioida. Oppaan tavoitteena on auttaa välttämään yleisimmät sudenkuopat PIM-projektin aikana. 

Lataa tarkistuslista RockOnin sivuilta oheisen painikkeen avulla. 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä meille yhteystietosi ja kerro, mistä palveluistamme haluaisit kuulla lisää. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arkisin vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Kerromme sinulle uutiskirjeessämme upeista asiakastoteutuksista ja kuulet vinkkejä, miten hyödyntää palveluitamme. Täytä sähköpostiosoitteesi ja tilaa.